Õpi valmistama selle suve värvilisemaid toite!
27. mai kuni 2. juuni 2024
iga päev kell 11.00
Facebook grupi live või vaata endale sobival ajal
Hiljemalt 24.05 jagame kogu toorainete listi
7€
Hingetoidu Kokakool tähistas kevadel oma esimest sünnipäeva ning sellel puhul teeme AINULAADSE PAKKUMISE - saa osa vegan suvetoitude nädalast ERIHINNAGA!
7 päeva
7 retsepti
7€ erihind
Tahad sellel suvel enda toidulauale lisada rohkem tervislikku, värvikirevat ja maitsvat taimset toitu?
Siis tule suvetoitude e-koolitusele ja saa inspiratsiooni, kuidas lisada enda menüüsse rohkem vegan toitusid. Koolitusel õpime valmistama toite, mida on mugav haarata kaasa randa või piknikule!
Milline on vegan toit?
Vegan toit ei sisalda liha, kala, mereande, piimatooteid, muna, mett ja želatiini.
Kuid sellel koolitusel ei kutsu me Sind hakkama veganiks.
Kutsume Sind osa saama paljudest lihtsatest nippidest ning kasulikust infost, kuidas lisada oma toidulauale rohkem tervislikku ning maitsvat taimset toitu tasakaalustades enda toidulauda.
Ühtlasi õpid valmistama gluteenivabu toite ning jagame praktilisi nõuandeid, kuidas teha maitsvaid toite ilma valge suhkruta.
Koolitusel valmivad toidud on:
head ja väga maitsvad
kiiresti valmivad ja lihtsad
kasulikud tervisele
taskukohase hinnaga
Meie selle koolituse toidud on:
100% vegan
gluteenivabad
ilma lisatud valge suhkruta
ilma sojata
Enda valmistatud toit viib meid tervislikuma, mugavama ja ilusama elu poole. Sul on võimalus tulla koos meiega sellele maitseküllasele koolitusele, kus õpid valmistama põnevaid ja särtsakaid toite.
Suvetoitude nädala raames valmistame:
Kõik koolituse retseptid ja videod jäävad meie privaatsesse Facebooki gruppi alles kuni suve lõpuni (31.08),
saad toite kokata just Sulle sobival ajal.
Koolitust viin läbi mina,
JULIA ANUFRIJEVA
Mina ise ei ole vegan, kuid see maailm on minu jaoks ääretult põnev ja mulle väga maitsevad vegan toidud! Olen vegan, gluteenivabu ja ilma lisatud valge suhkruta toite kokanud ja katsetanud ligi viis aastat ning ütlen ausalt, et mul on palju toite ja torte läinud ka “aia taha”. Sellel koolitusel jagan parimaid retsepte ja nippe, mida mina tänaseks tean.
Minu armastus toidu vastu tekkis juba lapsepõlves vaadates oma ema, Larissat, pühendunult toitu valmistamas. Alustasin kodukokana ja hiljem professionaalse kokana - kokku on kogemust üle 15 aasta.
Olen lõpetanud koka ja kondiitri eriala Tallinna Teeninduskoolis ning läbinud mitmeid kokanduskoolitusi. Olen Julia Hingetoidu veebikooli asutaja. Minu väärtuseks on luua maitseelmusi, naudinguid ja pakkuda visuaalset toidu ilu, mis toidab meid igal tasandil.
Loe siit, mida teised koolitustel osalejad on kogenud:
Mul on nii hea meel, et sain osaleda sellel väljakutsel! Avastasin, et toit ja kõik sellega kaasnev on minu üks uus kirg. Olen saanud palju kasulikku infot, nii palju head emotsiooni ja tõuke edasi minna sellel lainel. Ja tasakaal toitumises. Taaskord meeldetuletus, et toituda mitmekülgselt ja tasakaalukalt. Kui kokkasime kodus sõbrannadega, siis tegime neid wrape ja kevadrulle ning kõik kiitsid taevani!
— Janet, koolitusel osaleja
Sinu loodud kokakool on lihtsalt nii vinge. Mulle väga meeldib, et see on läbi weebi, saab osaleda kust tahes ja millal tahes. Armastan sinu siirust ja ehedust, see on nii päris. Mulle meeldibki see, et videode ülesehitus on lihtne ja loomulik. Seletused on arusaadavad ja vahele tuleb lisaks kasulikke nippe toidukunsti osas ja ka hingele saab pai. Videos retsepti valmimine annab palju rohkem juurde kui kokaraamatu kirjeldus, võtab kuidagi pinge maha, kui miski tundub keeruline. Läbi sinu kokakooli saab toidulaud kindlasti värvilisem ja julgust köögis katsetada uusi asju kõvasti juurde.
— Kaisa, väljakutses osaleja
Väga hea salat! Mõnus kaste! Nii palju energiat annab ikka hea rakutoit. Aitäh, et aitasid mu tagasi õigele teele selle 7 päevaga. Olin täiega saiakese lõksu kinni jäänud. Neli suurt kaneelirulli päevas pole just eriti hea ja seda umbes 3 kuud järjest.
— Käthlin, koolitusel osaleja
Mul on nii hea meel, et sain osaleda sellel väljakutsel! Avastasin, et toit ja kõik sellega kaasnev on minu üks uus kirg. Olen saanud palju kasulikku infot, nii palju head emotsiooni ja tõuke edasi minna sellel lainel.
— Anu, väljakutses osaleja
-
Kus koolitus toimub?Koolitus toimub Facebooki grupis. Pärast registreerimist saad ligipääsu privaatsesse Facebooki gruppi.
-
Kas videod on järelvaadatavad?Kõik koolituse retseptid ja videod jäävad meie privaatsesse Facebooki gruppi alles kuni suve lõpuni (31.08) ning saad toite kokata just Sulle sobival ajal.
-
Kaua on salvestused nähtavad?Kõik koolituse retseptid ja videod jäävad meie privaatsesse Facebooki gruppi alles kuni suve lõpuni (31.08) ning saad toite kokata just Sulle sobival ajal.
-
Kui palju osalemine maksab?7 eurot ehk iga päev üks imeline retsept vaid 1 euro eest!
-
Mis kell on sessioonid?Kell 11.00
-
Kus saab sessioone vaadata?Sessioonid on nähtavad privaatses Facebooki grupis, mille link saadetakse Sulle emailile kinnituskirjas või on võimalik osaleda ka üle Zoomi.
-
Kellele koolitus sobib?Koolitus sobib kõigile
-
Kui palju aega peaksin koolituse jaoks iga päev planeerima?Retseptid on kiired ja mugavad, koolituse päeval on video pikkuseks maksimaalselt üks tund.
-
Mis juhtub kui ma ei saa mingil päeval osaleda?Igaüks võib läbida väljakutset omas tempos, kõik videod on järelevaadatavad kuni 31.08.24.
-
Ma ei oska kokata, kas võin koolitusest osa võtta?Jah, muidugi. Koolitusel toimuvad kooskokkamised, kuid samuti jagatakse infot väga erinevatel toitumisega seotud teemadel. Koolitus pakubki väga hea võimaluse koos teistega harjutada ja kokata. Videod on järelvaadatavad, vajadusel võib neid uuesti üle vaadata.
-
Millal saan teada, mis toiduaineid on mul koolituse jaoks vaja?Postitame Facebooki gruppi vajaminevad toiduained hiljemalt 24.mail. Leiad need Juhendite alt.